Regler for 6lek chatten

Hensikten med disse reglene er å skape en chat der alle kan trives og ha det moro sammen.1. Aldersgrense på chatten ER 18 år.
- Ved tvil om alder, kan vaktene spørre om å få se gyldig ID - dvs bankkort, førerkort eller pass - på privat cam. Kan ikke slik ID forevises, blir man bannet fra chatten til man har sendt kopi av ID på mail til Manterion. All informasjon blir behandlet konfidensielt, og slettes så snart alder er bekreftet.

2. Bruk normal folkeskikk og nettvett i alle rom på chatten.
- Vi trenger masse godt humør og god humor fra deg :).
- Privat og offentlig griseprat er tillatt, men ikke overdriv og hold deg gjerne til det riktige rommet.
- Vitser som omhandler barn skal ikke forekomme.
- Ubegrunnet syting og klaging er IKKE ønsket!
- Det skal ikke tillates att noen på chatten blir kalt stygge eller fete osv.
- Oppfør deg slik du vil at andre skal være mot deg. Vær høflig.
- Trakassering er selvsagt forbudt. Lovbrudd generelt skal du holde deg langt borte fra.

3. Man skal innrette seg etter en Vakts pålegg. Er man uenig med en Vaktens avgjørelse, taes dette opp privat og ikke på felles. Evt. kontakt Manterion om man ikke enes.

4. Når du har på ditt WebCam.
- Barn skal ikke vises på cam, dyr skal heller ikke vises på cam i forbindelse med sexuelle handlinger.
- Hvis du er uheldig og sovner med cam på så vil en vakt sperre deg ut av cam for å beskytte deg når du sover!

5. Spamming eller «flooding», dvs. repetert posting med samme innhold, er ikke tillatt.

6. Bilder som viser barn, dyr, vold eller tvang er strengt forbudt, og kan føre til øyeblikkelig og permanent utestengelse uten advarsel. Det fører også til Politi anmeldelse av vedkommende hvor det i tilfeller er snakk om bilder av barneporno.
- Man står selv annsvarlig for bilder som legges ut på chatten
- Bilder som kan oppfattes som vold skal ikke postes.
- Bilder med barn og bilder som kan oppfattes å ha sammenheng med dyresex eller anntyder/hinter mot dyresex skal ikke postes.

7. Chatten skal ikke brukes til å reklamere for kommersielle produkter og snikreklame fra andre chatter, nettsider eller bedrifter. Dette er forbudt, også i Privat chat. Legges det ut link til film på sider som er kjente slik som Facebook, Youporn.com, hardsextube.com, Redtube.com, Nettaviser og lignende kan vi se mellom fingrene med det, dersom dette ikke overdrives. Hvis det skal vises andre sider, så skal dette avtales med Vakt!

8. Det er lov å reklamere for sengekanten.com, 6lek.com. Det er også lov å utveksle adresser til sex leketøy sider vi reklamerer for.

9. Det kun lov å utveksle e-post, adresse, telefon-nr o.l. i private meldinger. Utgivelse av andre personers private opplysninger, kan bli politianmeldt og straffet etter norsk lov. (Tenk deg om før du gir fra deg personlig informasjon på chatten. Vær trygg på personen du snakker med, før du evt. gjør det)

10. Unngå bruk av Caps Lock. Enkeltord kan tillates, men hele setninger i Caps Lock er ikke lov. Eks: EN HEL SETNING I CAPS LOCK ER IKKE LOV, mens enkelte ord KAN tillates.